Sastāvdaļas (4 personām)
630 gr vistas fileja
1 ola
puse sīpola
2 daiviņas ķiploks
sauja kinza
1 t.k. ar kaudzīti rīvēta ingvera sakne
2 ēd.k. sojas mērce
2 ēd.k. citrona sula
sāls
2 t.k. sezama eļļa
Fileju sagriež lielos gabalos un saliek virtuves kombainā kopā ar visām pārējām izejvielām, izņemot eļļu. Sasmalcina. Vai arī visu samaļ gaļas maļamajā mašīnā un kārtīgi samīca.
Pannā uzkarsē sezama eļļu, veido 12 iegarenas kotletītes un cep uz nelielas uguns, kamēr gatavas.
Ideālā variantā, kā tas īstenībā pienāktos, cep uz grila, caurdurot iesmiņu. Šajā gadījumā sezama eļļu pievieno jau sākumā.
Gards, ka nenoēsties!
No comments:
Post a Comment