Saturday, May 14, 2011

{siltie garneļu, pastas un dārzeņu salāti ar Philadelphia krēmsiera mērci}


Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi siltie salāti. Pateicoties vērtīgajām sastāvdaļām, ēdiens ievietojams lieso un veselībai draudzīgo maltīšu sarakstā.

Sastāvdaļas (2 izsalkušiem ēdājiem):
100gr pasta Lumaconi (derēs arī citi makaroni)
100gr zaļās pākšu pupiņas (lietoju saldētas)
100gr ķiršu tomātiņi
200gr vārītas un lobītas garneles
100ml liess piens (ar vismazāko tauku saturu, kas atrodams)
70gr Philadelphia Light krēmsiers
Sāls
Pipari (svaigi malti)
Dilles

Novāra pastu (saskaņā ar ražotāja instrukciju) un pākšu pupiņas.
Ķiršu tomātiņus sagriež uz pusēm, sakapā dilles.

Mazā katliņā sajauc krēmsieru ar pienu un liek uz uguns, nepārtraukti maisot karsē, līdz rodas homogēna masa. Pievieno sagrieztās dilles.

Kad pasta un pupiņas gatavi, tos nokāš, liek atpakaļ katlā, pievieno novārītas un izlobītas garneles, tomātus, sāli (pēc vajadzības), piparus un pārlej ar mērci. Visu viegli apmaisa un liek uz uguns mazliet uzsildīt. Tas arī viss...

Lai gards, ka nenoēsties!



No comments:

Post a Comment