Sunday, August 12, 2012

{kabaču keksiņi ar Brie}


Sastāvdaļas (sanāk 6 palieli keksiņi)
2 nelieli kabacīši
5 ēd.k. milti (ar kaudzi)
2 olas
1 ēd.k. olīveļļa
6 gabaliņi Brie siera
dilles, loki
sāls, pipari

Uz smalkās rīves sarīvē kabačus, apkaisa ar sāli un ļauj kādas 20-30 min. atsuloties.

Sakuļ olu, pievieno miltus un eļļu, samaisa viendabīgā masā.

Smalki sagriež dilles un lokus.

No kabacīšiem nospiež visu lieko ūdeni, samaisa ar mīkliņu, pievieno dilles, lokus, sāli un piparus.

Katrā formiņā ieliek karoti masas, viducī mazu gabaliņu siera un piepilda ar atlikušo masu. Tā kā cepšanās laikā keksiņi neko diži neuzpūšas, liku masu līdz malām, pat vēl ar nelielu kaudzīti.

Cep 180Cº ~45 min.

Gards, ka nenoēsties!

No comments:

Post a Comment