Thursday, October 6, 2011

{trejkrāsu pasta ar ziedkāpostiem karija mērcē}


Pavisam vienkāršs, bet sātīgs, veselīgs un aromātisks ēdiens. Noteikti var izmantot arī parastos makaronus, taču krāsainie ēdienu padarīs mazliet jautrāku, acij tīkamāku.

Sastāvdaļas (2 izsalkušiem ēdājiem)
600gr ziedkāposts
100gr trejkrāsu pasta
150ml piens
2 t.k. pilngraudu milti
1 t.k. karijs
sāls

Ziedkāpostu sadala nelielās rozetēs, novāra. Otrā katliņā novāra pastu.

Miltus samaisa ar karija pulveri un lēnām pievieno pienu. Nepārtraukti maisot uzkarsē līdz pirmajam burbulim.

Novārītos makaronus, ziedkāpostus un mērcīti sajauc kopā, pievieno sāli.

{Ja sāls tiek pievienota pašās beigās, mēs to uzņemam daudz mazākā kvantitātē nekā liekot atsevišķi pastai, puķkāpostiem un mērcei}

Ja ir luste, var apkaisīt ar rīvētu sieru un pāris minūtes pacepināt cepeškrāsnī.

Lai garšo!

No comments:

Post a Comment